Over Elma

Elma Groen over bovenstaand interview

“Ik laat me vaak door jong talent inspireren. In de zomer van 2021 liet ik me interviewen op een schip door presentator Chris Segers. Met hem had ik het over mijn ambities, mijn visie op ontwikkeling en over mijn achtergrond wat me maakt zoals ik ben. Maar we hadden het ook over ‘prutsen mag’ (niet teveel maar ook niet te weinig) of mijn intenties tot iets beter maken. De metafoor van ‘aan het roer staan’ komt goed tot zijn recht met de locatie die we hebben gekozen. Je reactie is welkom als je de video hebt bekeken.”

Meer over Elma

Als professioneel veranderkundige ben ik in staat teams en mensen aan te raken op een manier waardoor zij zichzelf en hun organisatie in beweging brengen. Mijn manier van werken is een uniek mengsel van kennis, kunde, energie, humor, menselijkheid en verbondenheid.

Al meer dan 30 jaar werk ik als gedreven professional met veel energie aan kleurrijke interim en tijdelijke opdrachten, adviestrajecten of andere kortere projecten. Mijn ruime ervaringen als interim-manager, interim-directeur, commissaris, co-creator of dagvoorzitter liggen vooral in complexe verandertrajecten, organisatiemanagement of algemeen (team)management. Overal waar gedoe is, wil ik met kleine en grote stappen de verandering inzetten, in nauwe samenwerking en in connectie met het team.

Ik ben 60-plusser, getrouwd, woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en lees ik graag. Avontuur zoek ik in nieuwe uitdagingen, zoals reizen naar voor mij onbekende bestemmingen. Ik ben moeder van een zoon.

Wil je weten wat anderen vinden van mij? Bekijk dan ook deze testimonials!

Blijf dicht bij jezelf door te blijven ontwikkelen en anticipeer tijdig op gebeurtenissen.

Elma-Groen-2